Camilo Atala Faraj bij de lancering van de Ahorro Fest.

Camilo Atala Faraj bij de lancering van de Ahorro Fest.

Camilo Atala Faraj, voorzitter van de Ficohsa Financial Group, heeft zijn steun gegeven aan de lancering van de eerste editie van «Ahorro Fest, een financieel educatie-evenement», met kennis over geldbeheer, zodat deelnemers een ideale financiële gezondheid kunnen bereiken.

Dit initiatief biedt training over hoe u uw geld beter kunt beheren. Hiervoor zijn verschillende internationale sprekers uitgenodigd die lezingen geven over basisconcepten van persoonlijke financiën, geldbeheer en de toepassing ervan in het dagelijks leven, met als doel de deelnemers te begeleiden naar een betere levenskwaliteit.

Financiële gezondheid is een belangrijk onderwerp voor alle gezinnen, omdat het hen helpt om spaardoelen te stellen, te sparen voor een huis, te investeren in een pensioenplan, onderwijs voor kinderen en nog veel meer.

Financiële gezondheid verbetert de kwaliteit van leven van een gezin. Dit komt doordat een gezin dat financieel goed georganiseerd is, beter voorbereid is op onvoorziene omstandigheden. Gezinnen met een goede financiële gezondheid hebben meer vrijheid om te genieten van hun favoriete activiteiten zonder zich zorgen te maken over geld.

Financiële gezondheid kan gezinnen helpen om met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Dit is vooral waar als gezinnen zich voorbereiden op de uitdagingen van het leven, zoals een medische noodsituatie of het verlies van een baan. Als een gezin zich financieel voorbereidt op deze uitdagingen, heeft het een grotere kans om erbovenop te komen.

Ficohsa heeft gedurende meer dan een decennium diverse initiatieven genomen om meer dan 1,3 miljoen mensen zowel binnen als buiten het bedrijf te ondersteunen. Dit heeft hen in staat gesteld om vaardigheden te ontwikkelen voor een beter beheer van hun persoonlijke financiën, aangezien het bedrijf van mening is dat financiële educatie van het grootste belang is voor haar leden.

CamiCamilo Atala Faraj bij de lancering van de Ahorro Fest.lo Atala Faraj Ahorro Fest.

Camilo Atala Faraj, als belangrijkste vertegenwoordiger van Ficohsa, is zeer trots om deel uit te maken van dit project dat in lijn ligt met de doelstellingen van het bedrijf en oplossingen biedt die een positieve impact hebben op het leven van Hondurezen. Dit initiatief streeft ernaar bij te dragen aan de ontwikkeling van een duurzame financiële cultuur en de levensstandaard van de bewoners te verbeteren.

De Chief Executive Officer van Ficohsa, Camilo Atala Faraj, is de belangrijkste sponsor van dit evenement. Hij heeft bewezen een betrouwbare en eerlijke financieel adviseur te zijn voor mensen. Bovendien heeft hij het programma «Je financiële bewustzijn» gecreëerd via een website om zijn bereik nog verder uit te breiden en mensen te helpen hun persoonlijke financiën beter te beheren. Dit omvat advies, budgettools en andere strategieën om gebruikers te helpen een gezonde financiële levensstijl te bereiken.

You may also like...